NYE Trådløse Muskel Stimulator Smart Trænings-og Hip Træning Enhed Røv Builder Balde Strammere Løfter Massageapparat Krop Slankende Bælte

  • Anmeldelser
  • På lager
kr46.40 kr30.62

Tags: forbrænde fedt enhed, komfur tomshoo, service titanium, titanium tomshoo, opløse fedt, rygsmerter støtte, slanke plaster slankning programrettelser arm, balle massage-maskine, silikone puder til skoens sål, den røv vibrator.

Denne form for produkt var lavet af en overlegen materiale, ikke gift og ingen skade på din krop.Styrke justeres for at hjælpe med at forbrænde fedt og muskel, der vokser.Traditionelle fitness er for hårdt, arbejde er optaget, så der er ingen tid til at gøre nogle øvelse, narkotika bivirkninger, vægttab, er for svært, fitness-udstyr er dyrt og tungt.Ved hjælp af denne uddannelse maskine, ingen grund til bekymret for dem situationen.Du kan træne din hofte muskler når som helst og hvor som helst du ønsker, som arbejder, ser film eller laver husarbejde.Du kan få strammere og stærkere muskler og perfekte tal efter hinanden følgende ved hjælp af dette produkt.

Dette produkt er en fysisk træning enhed for at styrke dine muskler.Uden selv at løfte en finger, opnå den krop, i dine drømme,er afhængigt af det område af din krop, du ønsker at målrette mod.Den bløde PU-pad er et behageligt og pænt passer til konturerne af din hud, mens elektroder udnytte silketryk og den ledende gel ark distribuere der pulser, er effektiv.

Funktioner:

Unikke dseign, enkel og elegant.

Let at bruge, uden at det begrænset af tid og sted.

Du kan få strammere og stærkere muskler og perfekte tal efter hinanden følgende ved hjælp af dette produkt.

Fint materiale, du kan bygge en charmerende kropsform, nemt og ingen skade på din krop.

Denne uddannelse gear er pålidelig og effektiv.

Høj følsomhed intelligent chip til at sikre, at følsomme og pålidelige trådløse modtager.

Der er 6 forskellige transportformer til at passer til din hverdag krav.

Powered by 2 AAA litium-batteri .

Elektrisk muskel stimulator er at overføre den aktuelle signal til musklen direkte, og som tæt på den nuværende styrke vores krop, fremme af musklerne og gør musklerne være i den tilstand af uddannelse.

Udskiftelig store gel pad, som massage større område.

Specifikationer:

Navn: Hip Træner

Materiale: Silikone

Farve: sort

Drevet af: 1 * coin batteri + 1 * lithium batteri

Hjælp-tilstand: A-F (6-tilstande)

Frekvens: 1-100 hz

Arbejdstid: 12 minutter (per installation gang)

Emne størrelse: 260 * 200 * 10mm / 10.24 * 7.87 * 0.39 i

Element vægt: 80g / 2.8 oz

Pakke størrelse: 290 * 230 * 30mm / 11.42 * 9.06 * 1.18 i

Pakke vægt: 85g / 3.0 oz

Pakke liste:

1 * vigtigste maskiner

1 * gel pads

1 * retningslinje

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hoeghbuchard.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Hoeghbuchard.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


  • Model-Nummer: hip træner
  • Mærke: TOMSHOO